Fit Land poklanja:
Treniraj mesec dana besplatno!

akcija.jpg

Da li i ti svake godine kažeš sebi kako ćeš redovno trenirati – ne samo kako bi se dovela u top formu, već kako bi promenila životne navike, učinila nešto za svoje zdravlje, ali i dokazala sebi da jesi odgovorna osoba koja se pridržava svojih odluka. Ipak, kako se približi lepo vreme, uvek iskrsne nešto, i ne uspevaš da pronađeš svega par sati nedeljno kako bi odradila treninge. Ne brini, to nam se svima dešava.

2+1 GRATIS

Fit Land je našao način da te spreči da odustaneš od svog cilja!

Uplatom od dva meseca grupnog treninga, poklanjamo ti jedan mesec gratis kako bismo te motivisali da nastaviš da vežbaš, i na taj način vremenom shvatiš da ne radiš vredno na sebi samo zato što si platila, već zato što to zaista želiš, uživaš u tome, i možeš da savladaš svaku tešku vežbu koju ti trener zada. Znači, ukoliko odlučiš da dolaziš dva puta nedeljno, platićeš svega 3000 dinara i trenirati naredna tri meseca – odnosno 4000 dinara ukoliko planiraš da vežbaš tri puta nedeljno. Naš cenovnik možeš pogledati OVDE.

Izbegavanje treninga nije moguće

Ukoliko se ipak dogodi da preskočiš jedan trening, nema problema. Sa trenerom ćeš se dogovoriti kada naredni put u toku nedelje možeš da ga odradiš. Na taj način nikada nećeš biti na gubitku.

Termin treninga biraš sama

U sportskom udruženju Fit Land grupni treninzi za žene odvijaju se u više termina – kako u jutarnjim, tako i u večernjim časovima. OVDE možeš pogledati tačan raspored naših aktivnosti.

Probni trening BESPLATAN

Razmisli koji termini bi ti najviše odgovarali, i javi nam se da zakažeš svoj besplatan probni trening.

Akcija traje do kraja maja, a sve što je potrebno jeste da nas kontaktiraš pozivom na brojeve 063/845-66-97 i 063/835-29-22, ili da nam se javiš putem inboxa na profilima naših društvenih mreža.

Facebook 


Instagram